Nieuwbouw Sprang-Capelle

Het laten bouwen van een woning of een bedrijfspand is iets wat u uitsluitend overlaat aan een professioneel bouwbedrijf. Voor het laten uitvoeren van een verbouwing of het realiseren van nieuwbouw In de regio Spang-Capelle kiest u daarom voor Hoefnagel Totaalbouw. Wij zijn namelijk dat professionele en bevlogen bouwbedrijf waarmee u graag in zee gaat. Hoefnagel Totaalbouw is ooit ontstaan als familiebedrijf. De kernwaarden die toen belangrijk waren, spelen vandaag de dag nog altijd een grote rol in onze bedrijfsvoering. Authenticiteit, emotionele verbondenheid en maatschappelijke betrokkenheid zijn onlosmakelijk met ons bouwbedrijf verbonden.

Het is dan ook niet voor niets, dat wij in al die jaren uitgegroeid zijn tot een hecht team van vijftig medewerkers die iedere dag weer vol enthousiasme aan het werk gaan. Bijvoorbeeld met de realisatie van uw nieuwbouw in Sprang-Capelle en omgeving. Wat wij hierbij ook erg belangrijk vinden, is dat wij zoveel mogelijk van de werkzaamheden in eigen beheer uitvoeren. Op die manier kunnen wij u de allerhoogste kwaliteit bieden. Om nagenoeg alle werkzaamheden in eigen beheer uit te voeren, beschikken wij over een eigen timmer- en laswerkplaats, een kozijnenfabriek en een spuiterij voor het schilderwerk.

Wij vinden het immers uitermate belangrijk dat wij enkel topwerk afleveren wanneer wij verantwoordelijk zijn voor uw nieuwbouw in de regio Sprang-Capelle. Door werk in eigen beheer uit te voeren, kunnen wij u ook garanderen dat alles door ons persoonlijk gecontroleerd wordt. Hoefnagel Totaalbouw staat garant voor de uitvoering van uw bouw- of verbouwproject op het hoogste niveau. Met minder nemen wij geen genoegen.

Veelzijdig en professioneel

Uiteraard schakelt u ons als veelzijdig bouwbedrijf niet alleen in voor nieuwbouw in Sprang-Capelle en omgeving. Wij zijn ook de aangewezen partner voor de realisatie van seriematige woningbouw, de utiliteitsbouw en particuliere en zakelijke verbouwingen. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor het uitvoeren van renovaties en kunnen wij het onderhoud van uw pand(en) op ons nemen.

En heeft u bouwmaterialen nodig, dan kunnen wij u hierover adviseren en deze natuurlijk ook aan u leveren. Bent u op zoek naar professioneel en betrouwbaar bouwbedrijf dan neemt u contact op met Hoefnagel Totaalbouw.

Wij bespreken graag met u wat er allemaal mogelijk is – of het nu gaat om een verbouwing, een renovatie, het onderhoud van een bestaand pand of nieuwbouw in de regio Sprang-Capelle. Heeft u al concrete plannen, dan kunt u uiteraard ook een offerte bij ons aanvragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Nieuwbouw projecten

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen