Nieuwbouw Oosterhout

Hoefnagel Totaalbouw is al vele jaren het nummer één bouwbedrijf voor de realisatie van nieuwbouw in Oosterhout en omgeving. Of u nu zelf uw eigen woning wil laten bouwen of een uitbouw wilt laten realiseren, wij staan voor u klaar. Datzelfde geldt uiteraard ook voor zakelijke opdrachtgevers. Wij bouwen bijvoorbeeld ook kantoren, bedrijfshallen, multifunctionele centra, scholen, verzorgingstehuizen en sportaccommodaties. Hierbij houden wij altijd uw eisen en wensen, maar ook de behoeftes van de toekomstige bewoners en/of gebruikers in ons achterhoofd.

De betrokkenheid van Hoefnagel Totaalbouw heeft ons doen uitgroeien tot het nummer één bouwbedrijf dat wij vandaag de dag zijn. Al sinds de jaren dertig van de vorige eeuw zijn wij de specialist op het gebied van verbouwingen, renovaties en nieuwbouw van Oosterhout en omgeving. Dit hebben wij uiteraard niet alleen aan ons vakmanschap te danken, maar ook aan al die andere eigenschappen die ervoor nodig zijn om een (ver)bouwproject keer op keer weer tot een groot succes te maken.

Bijna honderd jaar geleden hechtten wij al veel belang aan maatschappelijke betrokkenheid, aan emotionele verbondenheid en aan authenticiteit – ook nu nog belangrijke kernwaarden voor Hoefnagel Totaalbouw. Dit ziet u dan ook terug in onze persoonlijke aanpak en het enthousiasme waarmee ons team uw verbouwing, renovatie of nieuwbouw in de regio Oosterhout realiseert.

Kwaliteit en alles in eigen beheer

Uiteraard staat kwaliteit bij de uitvoering van ieder project bij ons voorop. Een ander belangrijk kenmerk van Hoefnagel Totaalbouw is dat wij al onze werkzaamheden zoveel mogelijk in eigen beheer uitvoeren. Wij hebben dan ook de beschikking over een eigen werkplaats waar wij kunnen lassen en timmerwerkzaamheden kunnen verrichten. Ook hebben wij een eigen kozijnenfabriek en is het voor ons mogelijk om schilderwerk in onze spuiterij van iedere gewenste kleur te voorzien.

Hierdoor hebben wij altijd de controle over de werkzaamheid en kunnen wij u garanderen dat alles wat wij voor u doen met de grootst mogelijke zorg wordt uitgevoerd – iets wat uitermate belangrijk is wanneer u uw nieuwbouw in Oosterhout en omgeving aan ons toevertrouwt.

Neem vandaag nog contact ons op. Wij bespreken graag met u wat er allemaal mogelijk is – of het nu om een verbouwing, een renovatie, het onderhoud van een bestaand pand of nieuwbouw in de regio Oosterhout gaat.

Heeft u al concrete plannen, dan brengen wij graag een offerte voor u uit. Vraag deze vandaag nog vrijblijvend aan!

Nieuwbouw projecten

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen