side-area-logo

Nieuwbouw Waalwijk

Nieuwbouw in Waalwijk

Oog voor kwaliteit, aandacht voor details, een goede communicatie en natuurlijk een perfecte oplevering van uw nieuwbouw in Waalwijk een omgeving – dat kan wanneer u kiest voor Hoefnagel Totaalbouw. Wij zijn het nummer één bouwbedrijf van de regio en deze titel hebben wij te danken aan onze inzet voor u en uw (ver)bouwproject. Wij gaan voor de allerbeste kwaliteit en nemen met minder geen genoegen. Uw nieuwbouw in de regio Waalwijk is bij ons dan ook in goede handen.

Wij zijn de specialist op het gebied van bouwen, verbouwen, renoveren en onderhoud. Hoefnagel Totaalbouw is al bijna honderd jaar het bouwbedrijf van de regio. U kunt zich dan ook wel voorstellen, dat wij inmiddels letterlijk een enorme kennis en kunde hebben opgebouwd. Bent u op zoek naar een bouwbedrijf voor uw nieuwbouw in Waalwijk of omgeving, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn ooit begonnen als kleinschalig familiebedrijf en doordat wij altijd zijn gegaan voor het beste van het beste, zijn wij uitgegroeid tot de allround totaalbouwer die wij vandaag de dag zijn. Kwaliteit staat bij ons voorop. Dit houdt onder andere in, dat wij al onze werkzaamheden zo veel mogelijk in eigen beheer uitvoeren. Wij hebben dan ook de beschikking over een eigen werkplaats waarin wij onze las- en timmerwerkzaamheden uitvoeren. Ook het fabriceren van kozijnen nemen wij voor onze eigen rekening, net als het spuiten van al het verfwerk. Dit geeft u de garantie dat wij altijd topkwaliteit afleveren, wat voor project wij ook voor u uitvoeren. Van het onderhoud tot het leveren van bouwmaterialen en van het renoveren tot het realiseren van uw nieuwbouw in de regio Waalwijk.

Meer over Hoefnagel Totaalbouw

Professioneel inclusief maatwerk

Hoefnagel Totaalbouw is niet voor niets uw aangewezen partner wanneer u op zoek bent naar een specialist voor de uitvoer van uw nieuwbouwproject of verbouwing. U kunt ons inschakelen voor de realisatie van particuliere woningbouw, maar ook voor seriematige woningbouw, utiliteitsbouw, particuliere of zakelijke verbouwingen, renovaties en het onderhoud aan bestaande panden. Ook kunt u bij ons terecht voor de levering van bouwmaterialen.

Neem geen risico’s en zorg ervoor dat uw project perfect wordt uitgevoerd. Met Hoefnagel Totaalbouw aan uw zijde heeft u nauwelijks nog omkijken naar de realisatie van uw nieuwbouwwoning, de bouw van uw bedrijfspand of de verbouwing die u wilt laten uitvoeren. Bij nieuwbouw in Waalwijk en omgeving staan wij garant voor een perfecte uitvoering van al uw bouw- en verbouwplannen.

Laat ons vandaag nog weten wat u wilt en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Hoefnagel Totaalbouw
Hoefnagel Totaalbouw
Hoefnagel Totaalbouw
Silke - klantenservice

Kom in contact

Wie op zoek is naar een professioneel en betrouwbaar bouwbedrijf in Waalwijk en omgeving neemt dan ook contact op met Hoefnagel Totaalbouw. Wij bespreken graag met u wat er allemaal mogelijk is – of het nu om een nieuwbouwproject, een verbouwing, een renovatie of het onderhoud van een bestaand pand gaat. Heeft u al concrete plannen, dan kunt u uiteraard ook een offerte bij ons aanvragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 Neem contact op voor een prijsvoorstel op maat!