Nieuwbouw Dongen

Droomt u al langer over de bouw van uw eigen woning? Dan staat Hoefnagel Totaalbouw voor u klaar om deze droom te realiseren! Als allround bouwbedrijf houden wij ons bezig met verbouwingen, renovaties, onderhoud en nieuwbouw in de regio Dongen. Van het kleinste schuurtje tot het allergrootste landhuis, wij bouwen het voor u.

Hoefnagel Totaalbouw is verantwoordelijk voor de realisatie van een tal van nieuwbouwprojecten. Ook de verantwoording voor uw in Dongen en omgeving nemen wij dan ook graag op ons. Samen met u zorgen wij ervoor, dat wij de woning van uw dromen bouwen. Tevens bouwen wij regelmatig aan grote projecten, zoals kantoren, bedrijfshallen, scholen, verzorgingstehuizen, sportaccommodaties en multifunctionele centra. U snapt dus dat u met ieder bouw- of verbouwproject bij ons in goede handen bent!

Doordat wij zo betrokken zijn bij de projecten die wij uitvoeren, kunt u bij ons terecht met al uw eisen en wensen. Wij bouwen immers voor u! Bovendien bouwen wij niet alleen voor particuliere opdrachtgevers, maar zijn wij regelmatig verantwoordelijk voor de realisatie van seriematige woningbouw. Deze nieuwbouw in Dongen en omgeving is gevarieerd en hierdoor vindt u bij ons misschien wel uw nieuwe woning. Kijk gerust eens bij ons actuele aanbod en neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze huidige nieuwbouwprojecten.

Waarom kiezen voor Hoefnagel?

U kiest voor Hoefnagel Totaalbouw omdat u, net zoals wij, waarde hecht aan kwaliteit, professionaliteit en een uitstekende communicatie. Het is dan ook niet voor niets, dat wij onze werkzaamheden zo veel mogelijk in eigen beheer uitvoeren. Hiervoor hebben wij de beschikking tot onze eigen kozijnenfabriek, zodat wij zeker weten dat wij enkel werk van topkwaliteit afleveren.

Ditzelfde geldt voor de eigen werkplaats waarin wij onze las- en timmerwerkzaamheden verrichten en de spuiterij waarin wij al het schilderwerk van de gewenste kleur kunnen voorzien. Een verbouwing, renovatie of nieuwbouw wordt in Dongen en omgeving op deze manier met de grootst mogelijke zorg uitgevoerd. En dat ziet u meteen!

Wilt u meer weten over de complete dienstverlening van Hoefnagel Totaalbouw? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen en wij denken natuurlijk graag met u mee over uw bouwplannen of aanstaande verbouwing. Ook kunt u meteen een offerte bij ons aanvragen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Nieuwbouw projecten

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen