Houten kozijnen Den Bosch

Als je houten kozijnen zoekt in Den Bosch, dan moet je bij Hoefnagel Kozijnen zijn. Wij maken kwalitatief hoogstaande houten kozijnen in onze eigen timmerfabriek. Alle kozijnen zijn KOMO-gecertificeerd en van hardhout gemaakt.

Onze professionele timmerfabriek staat in Sprang-Capelle, op dezelfde plek waar in 1930 aannemingsbedrijf Hoefnagel van start ging. Bijna een eeuw later vervaardigen we  nog steeds met Hoefnagel Kozijnen kwaliteitswerk, zoals houten deuren en kozijnen.

Maar ook voor houten vouwpuien, openslaande tuindeuren, houten garagedeuren, raamkozijnen, deurkozijnen, binnendeurkozijnen en draaikiepramen kun je bij ons terecht.

Van productie tot afwerking

Onze timmerfabriek is professioneel en beschikt over de modernste apparatuur. Daardoor kunnen wij je altijd de beste kwaliteit garanderen. De houten kozijnen worden helemaal afgewerkt in onze timmerfabriek, we houden alles in eigen hand.

Na de productie worden de deuren en kozijnen nog bewerkt, bijvoorbeeld in onze spuitcabine. Daarna worden ze opgeslagen of rechtstreeks afgeleverd bij de klant of op de bouwlocatie.

Wij kunnen de houten deuren en kozijnen in Den Bosch en omgeving zelfs plaatsen, als je dat wenst.

Voordelen houten kozijnen

Houten kozijnen  hebben veel voordelen, niet voor niets zijn het de meest gekozen kozijnen. We zetten graag alle voordelen voor je op een rij: Houten kozijnen hebben een lange levensduur. In onze timmerfabriek worden alle kozijnen van hardhout gemaakt, een duurzaam en sterk materiaal.

Door de compacte structuur is hardhout goed bestand tegen zelfs de meest extreme weersomstandigheden. De levensduur is daardoor zeer lang, de kozijnen gaan zo’n 40 tot 75 jaar mee. Vaak kiest men voor houten kozijnen voor de houtsoorten Merbau en Meranti.

Nog een voordeel is de warme uitstraling van houten kozijnen. In Den Bosch hebben al veel mensen hiervoor gekozen. Het oogt net wat gezelliger dan de aluminium variant. Bij aluminium kozijnen kun je ook niet zelf een beschadiging herstellen. Daar heb je altijd een vakman voor nodig.

Onderhoud kozijnen

Als je het onderhoud van je kozijnen goed bijhoudt, gaan ze lang mee.

Zo hebben de kozijnen eens in de vijf jaar een schilderbeurt nodig.

Een schilderlaag zorgt ervoor dat de mooie uitstraling van houten kozijnen behouden blijft en dient tevens als beschermlaag tegen regen en vorst.

Nieuwbouw projecten

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen