Kozijnen Vlijmen

Hoefnagel Kozijnen besteedt veel aandacht aan het vervaardigen van deuren en kozijnen. In Vlijmen hebben we dan ook al veel kozijnen mogen leveren. Wij gaan altijd voor de perfecte afwerking. Je kunt ons inschakelen als je kozijnen nodig hebt in Vlijmen. Maar ook als je houten vouwpuien, openslaande tuindeuren, houten garagedeuren, raamkozijnen, deurkozijnen, binnendeurkozijnen of draaikiepramen nodig hebt.

We leveren aan particulieren én zijn leverancier voor collega-bouwbedrijven en klusbedrijven. Of een opdracht nu groot of klein is, wij zorgen voor topkwaliteit. Wij helpen je ook bij het realiseren van je droom, zoals het bouwen van een huis of aanbouw. Hierdoor heb je de garantie dat alles van topkwaliteit is, zoals de kozijnen.

Deze maken we namelijk zelf in onze eigen timmerfabriek. Wij leveren maatwerk, je bent bij ons niet gebonden aan standaardmaten. Hierdoor kun je eindelijk de woning van je dromen laten bouwen. Wij denken graag met je mee en kunnen je adviseren over het gebruik van verschillende soorten materialen.

Allround bouwbedrijf

Hoefnagel bestaat bijna een eeuw. Het is in 1930 begonnen, waar nu onze timmerfabriek staat. Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot hèt bouwbedrijf in de regio. Eersteklas werk en oog van detail, dat is wat je van Hoefnagel Kozijnen kunt verwachten.

Je kunt ons niet alleen inschakelen als je kozijnen nodig heeft in Vlijmen, maar ook voor nieuwbouw, verbouwingen, renovaties en het onderhoud aan uw pand. Ook zakelijke opdrachtgevers kunnen bij ons terecht.

Wij bouwen je bedrijfspand, schoolgebouw, winkelpand of elk ander gewenst pand. Bij al onze projecten geldt dat wij werken met de beste mensen en materialen. Investeren in goed materiaal en vaklui levert namelijk topkwaliteit op.

Maatwerk

Wij doen het liefst zoveel mogelijk in eigen beheer. Omdat je dan weet dat je zeker kwaliteit levert. Voor de vervaardiging van kozijnen hebben we vlakbij Vlijmen een eigen kozijnenfabriek. Daar maken we allerlei soorten kozijnen op maat.

Het is ook mogelijk om bij ons kozijnen te bestellen. Deze zijn vaak uit voorraad leverbaar, zodat je niet te maken hebt met lange levertijden en direct aan de slag kunt. Als je kozijnen in een afwijkend formaat wenst, is de wachttijd natuurlijk wel iets langer.

Maar je hebt dan wel de garantie dat de kozijnen met zorg en vakmanschap voor je gemaakt zijn. Dat zie en merk je direct. Het is ook mogelijk dat we de kozijnen voor je plaatsen.

Nieuwbouw projecten

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen