Houten kozijnen Dongen

Als je kwaliteit wilt, kies dan voor houten kozijnen. In Dongen en omgeving is Hoefnagel Kozijnen het aangewezen adres voor kozijnen van hoogstaande kwaliteit. Want een nieuwbouwproject, verbouwing of renovatie staat of valt bij de keuze voor goede materialen.

Met Hoefnagel Kozijnen als je aannemer weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Wij nemen alleen genoegen met het allerbeste, dat zie je dan ook terug in de materiaalkeuze en het gereedschap dat we gebruiken.

Wij maken de houten kozijnen voor klanten in Dongen en omgeving in onze eigen timmerfabriek. Het verfwerk wordt gedaan in onze eigen spuiterij, wij houden alles het liefst zelf in de hand.

In eigen beheer

De klant is bij ons koning, daarom voeren wij alles in eigen beheer uit. Dat heeft veel voordelen, zo weet je zeker dat alles van topkwaliteit is. Maar daardoor kunnen we ook maatwerk leveren, je hoeft je bij ons niet aan de standaardmaten te houden voor houten kozijnen. Je kunt gewoon je wensen en eisen aan ons doorgeven.

Wij kunnen het kozijn, de deur, houten vouwpuien, openslaande tuindeuren, houten garagedeuren, raamkozijnen, deurkozijnen, binnendeurkozijnen of draaikiepramen precies zo vervaardigen als jij dat wilt.

Afwijkende maten zijn voor Hoefnagel Kozijnen geen enkel probleem en ook in de soort afwerking ben je vrij. Dat is voor mensen dan ook vaak de reden om te kiezen voor houten kozijnen van Hoefnagel bij Dongen.

Ervaring en advies

Hoefnagel Kozijnen heeft bijna een eeuw ervaring. In 1930 startte aannemingsbedrijf Hoefnagel in Sprang-Capelle. Op deze plek is nu onze timmerfabriek gevestigd. Wij zijn trots op ons familiebedrijf en blij met de vaste klanten die we door de jaren hebben mogen verwelkomen.

Door onze ervaring weten wij inmiddels precies waar onze opdrachtgevers behoefte aan hebben. Je wilt eersteklas werk, materialen van topkwaliteit en uiteraard een goede communicatie tussen jou en ons team van deskundige medewerkers.

Je kunt ons alles vragen wat je wilt weten en wij kunnen je voorzien van een passend advies over houten kozijnen en andere bouw gerelateerde vragen.

Nieuwbouw projecten

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen