Kozijnen Dongen

Bouwen, verbouwen en renoveren – als het letterlijk moet staan als een huis, bent u bij Hoefnagel Kozijnen aan het juiste adres.

Wij zijn een allround bouwbedrijf dat zich bezighoudt met nieuwbouw, verbouwingen, renovaties en het onderhoud aan bestaande panden. Ook maken wij zelf ramen, deuren en kozijnen.

In de regio Dongen zijn wij dan ook niet voor niets altijd aan het werk: men weet dat wij kwaliteit leveren, dus men schakelt Hoefnagel Kozijnen in voor ieder (ver)bouwproject.

Betrouwbaar zaken doen

Ons bedrijf heeft in de afgelopen honderd jaar bewezen een betrouwbaar en professioneel bouwbedrijf te zijn. Wij zijn namelijk al bijna een eeuw lang aan het werk. Ooit begonnen als familiebedrijf waar onze oprichters timmerwerkzaamheden, zoals het vervaardigen van kozijnen, in Dongen en omgeving verrichten en inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een echt allround bouwbedrijf.

In al die jaren hebben wij gewerkt voor tevreden klanten die iedere keer weer aangenaam verrast waren door het resultaat. Of het nu een uitvoeren van een groot bouwproject is voor de bouw van meerdere woningen of de levering van op maat gemaakte kozijnen, in de regio Dongen vertrouwt u hiervoor op de expertise van Hoefnagel Kozijnen. Voor sommige bouwbedrijven is het plaatsen van kozijnen misschien maar een bijzaak, maar wij maken hier echt werk van.

Wij willen namelijk enkel hoogwaardige kozijnen plaatsen die perfect passen bij het pand dat wij bouwen en naadloos aansluiten hierop. Dit is dan ook de reden dat wij ervoor hebben gekozen om zelf onze kozijnen te maken. Nabij Dongen hebben wij hiervoor een speciale kozijnenfabriek waarin wij precies kunnen maken. Dat wij ook hierbij kwaliteit leveren, bewijst het KOMO-keurmerk dat toegekend is aan onze kozijnen. In Dongen zorgt u er dan ook voor, dat Hoefnagel Kozijnen uw bouwproject, verbouwing of renovatie uitvoert. Dan bent u namelijk verzekerd van maatwerk van topkwaliteit!

Nieuwbouw projecten

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen