Kozijnen Heusden

Kies je voor kwaliteit, dan kies je voor kozijnen en deuren van Hoefnagel Kozijnen. In Heusden zijn wij de juiste keuze. Wij nemen namelijk alleen genoegen met de allerbeste kwaliteit, dat zie je ook terug in de materialen en het gereedschap dat we gebruiken.

Zo hebben we een eigen timmerfabriek, spuiten we verfwerk in onze spuiterij en maken wij zelf kozijnen in de regio Heusden. De keuze voor goede materialen is ontzettend belangrijk.

Als je kwaliteit in huis haalt, zal je er namelijk lang plezier van hebben. Kies daarom voor Hoefnagel, dan weet je zeker dat je houten kozijnen een lange tijd mee zullen gaan.

In eigen beheer

Hoefnagel Kozijnen produceert alles in eigen beheer, dat heeft als voordeel dat je verzekerd bent van topkwaliteit. Daarnaast zit je bij ons niet vast aan standaardmaten, je kunt al je wensen en eisen aan ons doorgeven. Dat is een van de redenen dat veel mensen kiezen voor kozijnen van Hoefnagel. Alles is namelijk mogelijk.

Ook het soort afwerking mag je helemaal zelf bepalen. Je kunt eindelijk jouw droomhuis laten bouwen of je woning naar eigen wensen laten verbouwen zonder rekening te hoeven houden met standaardmaten.

We leveren aan particulieren én zijn leverancier voor collega-bouwbedrijven en klusbedrijven. Of een opdracht nu groot of klein is, wij zorgen voor topkwaliteit.

Altijd passend advies

Op de plek waar nu onze timmerfabriek staat, startte in 1930 aannemingsbedrijf Hoefnagel. Als bouwbedrijf met bijna een eeuw ervaring weten wij inmiddels precies waar onze opdrachtgevers behoefte aan hebben.

Zij willen allereerst een topproduct geleverd krijgen. Daarnaast is een goede communicatie ook belangrijk. Je kunt ons dan ook altijd makkelijk benaderen als je vragen of opmerkingen hebt.

We denken altijd met je mee en gaan altijd voor de beste oplossing. Heb je kozijnen nodig? Van Heusden tot Breda staan wij graag voor je klaar met advies.

Allround bouwbedrijf

Eersteklas werk en oog van detail, dat is wat je van Hoefnagel Kozijnen kunt verwachten.

Je kunt ons niet alleen inschakelen als je kozijnen nodig hebt in Heusden, maar ook als je een huis wilt laten bouwen of verbouwen of als je kozijnen aan renovatie toe zijn. Ook zakelijke opdrachtgevers kunnen bij ons terecht.

Bij al onze projecten geldt dat wij werken met de beste mensen en materialen. Wij gaan alleen maar voor topkwaliteit.

Nieuwbouw projecten

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen