Houten kozijnen Waalwijk

Voor houten kozijnen in Waalwijk moet je bij Hoefnagel Kozijnen zijn. Wij produceren in onze timmerfabriek hardhouten KOMO-gecertificeerde kozijnen en deuren. Hoefnagel is een begrip in de bouw- en timmerwereld. Op de plek waar nu onze timmerfabriek gevestigd is, startte in 1930 aannemingsbedrijf Hoefnagel. Bijna een eeuw later hebben we nog altijd tevreden klanten voor onze houten kozijnen.

In Waalwijk  vervaardigen we met Hoefnagel Kozijnen kwaliteitswerk houten deuren en kozijnen. Maar ook  houten vouwpuien, openslaande tuindeuren, houten garagedeuren, raamkozijnen, deurkozijnen, binnendeurkozijnen, draaikiepramen, etc kunnen we voor je maken.

We leveren aan particulieren én zijn leverancier voor collega-bouwbedrijven en klusbedrijven. Of een opdracht nu groot of klein is, wij zorgen voor topkwaliteit.

Van productie tot afwerking

Onze timmerfabriek is professioneel en beschikt over de modernste apparatuur. Daardoor kunnen wij je altijd de beste kwaliteit garanderen. We houden het hele proces in eigen hand, van het maken tot de afwerking in de spuitcabine.

Vervolgens worden de kozijnen opgeslagen of rechtstreeks afgeleverd bij de klant of op de bouwlocatie.

Het behoort zelfs tot de mogelijkheid dat wij de houten kozijnen in Waalwijk direct voor je plaatsen.

Voordelen houten kozijnen

Houten kozijnen zijn en blijven erg populair. Dat is niet gek, ze hebben dan ook veel voordelen. Zo hebben houten kozijnen een lange levensduur. In onze timmerfabriek worden alle kozijnen van hardhout gemaakt, dat is sterk en duurzaam materiaal. Door de compacte structuur is hardhout goed bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden, zoals regen, hagel, wind en sneeuw.

Voor houten kozijnen worden vaak de houtsoorten Merbau en Meranti gebruikt. Zij hebben een levensduur van 40 tot 75 jaar. Een ander voordeel is dat houten kozijnen, in tegenstelling tot stalen kozijnen, een warme uitstraling hebben. En het laatste voordeel is dat hout makkelijk te bewerken is.

Is je houten kozijn beschadigd? Dan kun je het makkelijk zelf repareren, schuren en verven. Bij aluminium kozijnen moet er altijd een vakman ingeschakeld worden om beschadigingen te herstellen.

Onderhoud kozijnen

Hardhouten kozijnen hebben niet veel onderhoud nodig. Het is wel belangrijk dat ze goed in de verf zitten, een schilderbeurt eens in de vijf jaar is eigenlijk al voldoende.

Een schilderlaag zorgt niet alleen voor bescherming tegen regen en vorst, het geeft ook een mooie uitstraling.

Door zwakke plekken op kozijnen op te schuren en opnieuw te schilderen voorkom je dat het hout gaat rotten. Des te langer gaan je kozijnen mee.

Nieuwbouw projecten

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen