Kozijnen Drunen

Wist u dat Hoefnagel Kozijnen zoveel mogelijk werkzaamheden in eigen beheer uitvoert? Veel bouwbedrijven werken met onderaannemers of laten werk, zoals timmer- en laswerkzaamheden, verfwerk en het op maat maken van kozijnen, over aan anderen. In Drunen en op alle andere plekken waar wij bouwen, verbouwen en renoveren willen wij echter werk van topkwaliteit leveren. En topkwaliteit, zo zijn wij van mening, verkrijg je alleen door zelf te investeren in mensen, kennis, materialen en gereedschap. Dat is dan ook precies wat wij doen. Hoefnagel Kozijnen bouwt voor u.

Om zoveel mogelijk van onze werkzaamheden in eigen beheer uit te kunnen voeren, hebben wij dus geïnvesteerd. Zo beschikken wij over een professionele werkplaats voor het verrichten van las- en timmerwerkzaamheden, spuiten wij verfwerk in iedere gewenste kleur in onze spuiterij en maken wij in de kozijnenfabriek zelf onze ramen, deuren en kozijnen. In de regio Drunen kunnen wij deze zelfs aan u leveren als u samen met ons werkt aan een nieuwbouwproject, renovatie of verbouwing.

Bovendien zijn de kozijnen in Drunen vaak uit voorraad leverbaar, waardoor u ook nog eens bijna geen tijd kwijt bent met het wachten op uw bestelling. Zo kunt u snel weer verder met de bouw en – minstens zo belangrijk – u heeft kozijnen van topkwaliteit.

Kozijnen Drunen geheel in eigen beheer

De kozijnen die wij in de regio Drunen in onze eigen fabriek maken, voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen. Dit kunt u zien aan het KOMO-keurmerk.

Hieraan herkent u dat wij uitsluitend topwerk leveren dat aan alle moderne eisen voldoet. Bovendien biedt deze eigen productie u als opdrachtgever ook tal van voordelen.

Zo kunnen wij precies de kozijnen voor vervaardigen die passen bij uw project. U zit niet vast aan standaardmaten of -uitvoeringen, maar kunt de kozijnen door ons in Drunen helemaal naar uw wensen vorm laten geven.

Nieuwbouw projecten

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen