Houten kozijnen Raamsdonksveer

Als je op zoek bent naar topkwaliteit, kies dan voor houten kozijnen van Hoefnagel. In Raamsdonksveer en omgeving levert Hoefnagel Kozijnen houten kozijnen van een hoogwaardige kwaliteit. Want een nieuwbouwproject, verbouwing of renovatie staat of valt bij de keuze voor goede materialen, dat weet iedereen die weleens verbouwd heeft.

Met Hoefnagel Kozijnen als je aannemer weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Want wij gaan altijd voor het allerbeste, dat zie je terug in de materiaalkeuze en het gereedschap dat we gebruiken. Onze houten kozijnen voor klanten in Raamsdonksveer worden in onze eigen timmerfabriek gemaakt.

Ook het verfwerk doen we zelf, in onze eigen spuiterij. Als je kwaliteit wilt leveren, is het belangrijk om alles in eigen beheer te doen.

Maatwerk

De klant heeft het bij Hoefnagel Kozijnen voor het zeggen, daarom voeren we zoveel mogelijk in eigen beheer uit. Zo weet je zeker dat alles van hoogwaardige kwaliteit is. En we kunnen op deze manier ook maatwerk leveren, je hoeft je niet aan standaardmaten te houden voor houten kozijnen. In Raamsdonksveer geef je eenvoudig je wensen aan ons door.

Wij denken ook graag met je mee en kunnen het kozijn, de deur of het raam precies zo vervaardigen als je dat wilt. Afwijkende maten zijn voor Hoefnagel Kozijnen geen enkel probleem en ook in de soort afwerking ben je vrij.

Dat is voor mensen dan ook vaak de reden om te kiezen voor houten kozijnen van Hoefnagel.  In Raamsdonksveer gingen veel mensen je al voor.

Ervaring en advies

Hoefnagel Kozijnen is een echt familiebedrijf, inmiddels staat de derde generatie aan het roer. In 1930 startte aannemingsbedrijf Hoefnagel in Sprang-Capelle. Op deze plek is nu onze moderne en goed uitgeruste timmerfabriek gevestigd.

Wij zijn trots op ons familiebedrijf en blij met de vaste klanten die we door de jaren hebben mogen verwelkomen. Door onze ervaring weten wij inmiddels precies waar onze klanten behoefte aan hebben.

Dat zijn materialen van topkwaliteit, eersteklas werk en uiteraard een goede communicatie tussen jou en ons team. Wij staan altijd klaar om vragen te beantwoorden.

Nieuwbouw projecten

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen