Houten kozijnen Vlijmen

Als je houten kozijnen in Vlijmen nodig hebt, is Hoefnagel Kozijnen de juiste keuze. Je herkent een goed bouwbedrijf aan het feit dat het zoveel mogelijk werkzaamheden in eigen beheer uitvoert. Hoefnagel Kozijnen is zo’n bouwbedrijf. Zo hebben wij een eigen timmerfabriek waar we houten kozijnen maken voor klanten in de regio Vlijmen. Door dit vakmanschap is Hoefnagel Kozijnen geen onbekende in de bouwwereld. Dat is ook niet vreemd als je al bijna honderd jaar bestaat.

In bijna een eeuw hebben we onze sporen ruimschoots verdiend en tegenwoordig staan wij bekend als het nummer één bouwbedrijf in de regio. We blinken uit in professionaliteit klantvriendelijkheid en gebruiken alleen maar materialen van topkwaliteit, bijvoorbeeld voor onze houten kozijnen.

In Vlijmen hebben we dan ook al veel verbouwingen, nieuwbouwprojecten of renovaties mogen realiseren. We leveren aan particulieren én zijn leverancier voor collega-bouwbedrijven en klusbedrijven. Of een opdracht nu groot of klein is, wij zorgen voor topkwaliteit.

Kernwaarden

Het maken van houten deuren, ramen en kozijnen is dan ook iets wat wij al bijna honderd jaar lang doen. Al decennialang kiezen wij  voor kwaliteit en professionaliteit. De kernwaarden die ten tijde van onze oprichting belangrijk waren, zie je vandaag de dag nog steeds terug in onze moderne bedrijfsvoering.

Wij hebben zaken als authenticiteit, maatschappelijke betrokkenheid en emotionele verbondenheid hoog in het vaandel staan. Kies je voor Hoefnagel Kozijnen, dan weet je zeker dat het werk met de allergrootste zorg wordt uitgevoerd.

Van het vervaardigen van uw kozijnen tot de oplevering van een complete nieuwbouwwoning. Bij ons is het in goede handen.

Maatwerk

Bij Hoefnagel kozijnen vind je alleen maar maatwerk. Bij ons hoef je je niet te houden aan standaardmaten. Wij kunnen alles realiseren en denken ook graag met je mee. In onze moderne timmerfabriek gaan wij geen uitdaging uit de weg.

Het is niet voor niets dat veel mensen voor Hoefnagel kiezen. Onze houten kozijnen plaatsen we van Vlijmen tot Breda en alles wat daar tussenin zit.

De kozijnen die wij in onze eigen fabriek maken, zijn bovendien allemaal gecertificeerd met het KOMO-keurmerk. Hieraan herken je dat wij uitsluitend topwerk leveren dat aan alle moderne eisen voldoet.

Nieuwbouw projecten

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen