side-area-logo

Houten kozijnen Oosterhout

Houten kozijnen van kwaliteit

Een nieuwbouwproject, verbouwing of renovatie valt of staat bij de keuze voor goede materialen. Met Hoefnagel Kozijnen als uw aannemer weet u echter zeker dat dit niet mis kan gaan. Wij nemen enkel genoegen met de allerbeste kwaliteit en dat ziet u ook terug in het gereedschap en de materialen die wij gebruiken. Zo hebben wij de beschikking over een eigen las- en timmerwerkplaats, spuiten wij verfwerk in onze spuiterij en maken wij zelf houten kozijnen in de regio Oosterhout.

Het uitvoeren van werk in eigen beheer biedt u als opdrachtgever uiteraard een tal van voordelen. U weet zo immers niet alleen zeker dat alles van topkwaliteit is, maar u kunt ook al uw eisen en wensen aan ons doorgeven. U zit bij ons niet vast aan standaardmaten voor houten kozijnen in Oosterhout, maar wij kunnen het kozijn, de deur of het raam precies zo vervaardigen als u wilt. Afwijkende maten zijn voor ons geen probleem en ook in de soort afwerking bent u vrij. Dit is dan ook voor veel mensen één van de belangrijkste redenen om te kiezen voor de houten kozijnen van Hoefnagel Kozijnen in Oosterhout.

OFFERTE KOZIJNEN

Altijd een passend advies

Wij zijn als bouwbedrijf al bijna honderd jaar werkzaam in de regio, dus wij weten inmiddels precies waar onze opdrachtgevers behoefte aan hebben. U wilt eersteklas werk, materialen van topkwaliteit en uiteraard een goede communicatie tussen u en ons team van bevlogen en deskundige medewerkers. U kunt ons alles vragen wat u wilt weten en wij kunnen u voorzien van een passend advies over alle bouw gerelateerde vraagstukken.

Hoefnagel Kozijnen
Hoefnagel Kozijnen
Hoefnagel Kozijnen
Silke - klantenservice

Jarenlange ervaring

Dat wij enkel met de hoogste kwaliteit genoegen nemen, blijkt uit het feit dat de houten kozijnen die wij bij Oosterhout maken KOMO-gecertificeerd zijn. Voor onze kozijnen gebruiken wij hardhout dat niet alleen duurzaam is, maar ook bijzonder sterk en hierdoor gaan uw kozijnen onder zelfs de meest extreme weersomstandigheden lang mee. Vaak wel 40 tot 70 jaar! Kiest u voor de houten kozijnen van Hoefnagel Kozijnen uit Oosterhout, dan weet u dus zeker dat er topmaterialen worden gebruikt. Het onderhoud is minimaal en u heeft er nog jarenlang plezier van.

Wilt u meer weten over de levering van houten kozijnen in Oosterhout en omgeving? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Meer weten over de kozijnen