Kozijnen Sprang-Capelle

Heeft u moeite met het vinden van een betrouwbaar bouwbedrijf? Niet wanneer u Hoefnagel Kozijnen inschakelt! Wij zijn namelijk de specialist wanneer het op bouwen, verbouwen en het onderhouden van woningen en bedrijfspanden aankomt. Wij kunnen u van dienst zijn bij de meest uiteenlopende klussen en wij voeren hierbij zoveel mogelijk werkzaamheden in eigen beheer uit.

Een goed voorbeeld hiervan in het vervaardigen van hoogwaardige en op maat gemaakt kozijnen. In Sprang-Capelle hebben wij namelijk een eigen kozijnenfabriek staan waarin we precies de ramen, deuren en kozijnen kunnen maken die nodig zijn voor uw (ver)bouwproject.

Onze kozijnen zijn uiteraard gecertificeerd met het KOMO-keurmerk. Hieraan herkent u kwaliteit en heeft u de zekerheid dat wij uitsluitend met hoogwaardig hardhout werken.

Service van A tot Z

Het maken en plaatsen van kozijnen luistert erg nauw. In Sprang-Capelle hebben wij er dan ook voor gekozen om dit soort werk zelf uit te voeren. Alleen op die manier kunnen wij u immers de garantie geven dat het werk met de grootst mogelijke zorg is uitgevoerd, de gebruikte materialen van topkwaliteit zijn en het eindresultaat perfect is.

Wanneer wij voor u bouwen of uw verbouwing uitvoeren, kunt u er zeker van zijn dat het eindresultaat fantastisch zal zijn.

Van de fundering tot aan de dakpannen en de kozijnen, Hoefnagel Kozijnen uit Sprang-Capelle is het allround bouwbedrijf dat oog heeft voor details en dat u ieder soort bouwproject uit handen kan nemen.

Nieuwbouw projecten

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen