side-area-logo

Kozijnen Sprang-Capelle

Kozijnen specialist in Sprang Capelle

Heeft u moeite met het vinden van een betrouwbaar bouwbedrijf? Niet wanneer u Hoefnagel Kozijnen inschakelt! Wij zijn namelijk de specialist wanneer het op bouwen, verbouwen en het onderhouden van woningen en bedrijfspanden aankomt. Wij kunnen u van dienst zijn bij de meest uiteenlopende klussen en wij voeren hierbij zoveel mogelijk werkzaamheden in eigen beheer uit. Een goed voorbeeld hiervan in het vervaardigen van hoogwaardige en op maat gemaakt kozijnen. In Sprang-Capelle hebben wij namelijk een eigen kozijnenfabriek staan waarin we precies de ramen, deuren en kozijnen kunnen maken die nodig zijn voor uw (ver)bouwproject. Onze kozijnen zijn uiteraard gecertificeerd met het KOMO-keurmerk. Hieraan herkent u kwaliteit en heeft u de zekerheid dat wij uitsluitend met hoogwaardig hardhout werken.

OFFERTE KOZIJNEN

Service van A tot Z

Het maken en plaatsen van kozijnen luistert erg nauw. In Sprang-Capelle hebben wij er dan ook voor gekozen om dit soort werk zelf uit te voeren. Alleen op die manier kunnen wij u immers de garantie geven dat het werk met de grootst mogelijke zorg is uitgevoerd, de gebruikte materialen van topkwaliteit zijn en het eindresultaat perfect is. Wanneer wij voor u bouwen of uw verbouwing uitvoeren, kunt u er zeker van zijn dat het eindresultaat fantastisch zal zijn. Van de fundering tot aan de dakpannen en de kozijnen, Hoefnagel Kozijnen uit Sprang-Capelle is het allround bouwbedrijf dat oog heeft voor details en dat u ieder soort bouwproject uit handen kan nemen.

Hoefnagel Kozijnen
Hoefnagel Kozijnen
Hoefnagel Kozijnen
Silke - klantenservice

Hoefnagel Kozijnen op maat

Doordat wij zo betrokken zijn bij de projecten die wij uitvoeren, kunt u bij ons terecht met al uw eisen en wensen. Wij bouwen immers voor u! Dat wij zelf de kozijnen maken in Sprang-Capelle biedt u bovendien het grote voordeel dat u geen genoegen hoeft te nemen met standaardmaten en afmetingen. Wij kunnen het namelijk voor u helemaal op maat maken. Laat ons maar weten wat u in gedachten heeft. Wij gaan graag met u in gesprek en luisteren naar wat u graag zou willen. Wij houden rekening met uw budget, met uw wensen en met de bestaande situatie, zodat wij u kunnen voorzien van een passend advies. Ook kijken wij kritisch naar alle mogelijkheden, zodat wij u wellicht wel kunnen verrassen met aantrekkelijke alternatieven en oplossingen.

Bouwen wij binnenkort uw nieuwbouwwoning, renoveren wij panden voor u als woningbouwvereniging of maken wij voor u kozijnen op maat in Sprang-Capelle? Wij staan voor u klaar en gaan graag voor u aan het werk.

Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

OFFERTE KOZIJNEN