Kozijnen Tilburg

Bij een verbouwing, renovatie of nieuwbouwproject is alleen de allerbeste afwerking goed genoeg. U kiest daarom dan ook voor Hoefnagel Kozijnen.

Wanneer wij voor u aan het werk gaan, weet u namelijk zeker dat u een perfect eindresultaat kunt verwachten. Tot aan de kleinste details – van dakpannen tot kozijnen – in Tilburg en omgeving bouwen wij enkel topkwaliteit.

DIRECT OFFERTE AANVRAGEN VOOR:

  • houten kozijnen (ramen en deuren)
  • houten deuren
  • houten schuifpuien
  • houten tuindeuren

Topkwaliteit in eigen beheer

Om u een hoge kwaliteit te kunnen garanderen, voeren wij zoveel mogelijk van onze werkzaamheden uit in eigen beheer. Dit betekent, dat wij de beschikking hebben tot een professionele kozijnenfabriek waar wij deuren, ramen en kozijnen op maat maken. In Tilburg en omgeving kunnen wij hierdoor uw nieuwbouwplannen verwezenlijken zonder dat u concessies hoeft te doen aan formaten en afmetingen.

Wij zorgen er namelijk gewoon voor, dat alles past. Wij maken onze kozijnen in de regio Tilburg immers niet voor niets! Dat wij enkel met de hoogste kwaliteit genoegen nemen, wordt bewezen door het feit dat de kozijnen die wij bij Tilburg maken voorzien zijn van het KOMO-keurmerk. Hiermee heeft u de garantie dat wij vakwerk leveren.

Uiteraard gebruiken wij voor onze kozijnen enkel hardhout dat niet alleen duurzaam is, maar ook bijzonder sterk. Hierdoor gaan uw kozijnen onder zelfs de meest extreme weersomstandigheden lang mee. Vaak wel 40 tot 70 jaar! Kiest u voor de kozijnen van Hoefnagel Kozijnen, dan weet u dus zeker dat er topmaterialen worden gebruikt. Het onderhoud is minimaal en u heeft er nog jarenlang plezier van.

Nieuwbouw projecten

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen