side-area-logo

Kozijnen Raamsdonksveer

Kozijnen voor nieuw en bestaande bouw

Voor ieder bouwproject geldt: alleen de allerbeste afwerking is goed genoeg. Of het nu de nieuwbouw van een woning is, een verbouwing van een bestaand pand of een hoognodige renovatie is – u wilt dat er enkel gebouwd wordt door professionals, dat uitsluitend hoogwaardige materialen gebruikt worden en dat de afwerking perfect is. Dit zijn dan ook redenen om te kiezen voor Hoefnagel Kozijnen. Wanneer wij voor u aan het werk gaan, weet u namelijk zeker dat u een perfect eindresultaat kunt verwachten. Tot aan de kleinste details – van dakpannen tot kozijnen – in Raamsdonksveer en omgeving leveren wij enkel topkwaliteit.

OFFERTE KOZIJNEN

Wij leveren alleen kwaliteit

U bent natuurlijk erg benieuwd naar hoe wij u kunnen garanderen dat Hoefnagel Kozijnen enkel de hoogste kwaliteit levert. Dit doen wij door zoveel mogelijk werkzaamheden in eigen beheer uit te voeren. Zo hebben wij bijvoorbeeld de beschikking over een eigen kozijnenfabriek waar wij op maat ramen, deuren en kozijnen maken. In Raamsdonksveer en omgeving heeft u hierdoor de garantie dat wij eersteklas werk leveren. Met minder nemen wij – en u – immers geen genoegen!

Dit wordt onder andere bewezen door de kozijnen die wij in Raamsdonksveer en omgeving vervaardigen in onze kozijnenfabriek en plaatsen in de bouwprojecten die wij uitvoeren. Onze kozijnen zijn namelijk gecertificeerd met het KOMO-keurmerk, wat betekent dat wij werken met hoogwaardig hardhout. Kozijnen die wij vervaardigen en gebruiken voor uw nieuwbouwproject, renovatie of verbouwing gaan dan ook wel 40 tot 70 jaar mee en het onderhoud is ook nog eens minimaal. Dat noemen wij nou nog eens verstandig bouwen en daar houden wij van.

Hoefnagel Kozijnen
Hoefnagel Kozijnen
Hoefnagel Kozijnen
Silke - klantenservice

Kozijnen door professionals

Hoefnagel Kozijnen is de expert wanneer het gaat over bouwen en verbouwen. Wij werken uitsluitend met professioneel gereedschap, goede bouwmaterialen en maken zelf onze kozijnen. In de regio Raamsdonksveer zijn wij bijna honderd jaar geleden begonnen als familiebedrijf en vanaf het allereerste moment werkten wij al uitsluitend met goede materialen. Dit vakmanschap is dan ook precies hetgeen dat ons dé allround bouwer van de regio maakt.

Wilt u meer weten over de mogelijkheid om ons kozijnen te laten maken in Raamsdonksveer en omgeving? Neem contact met ons op en wij kunnen al uw vragen beantwoorden. Of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wij gaan graag voor u aan het werk.

Meer weten over de kozijnen