Kozijnen Den Bosch

Wij besteden zeer veel aandacht aan de vervaardiging van de ramen, deuren en kozijnen. In Den Bosch gebruiken wij deze immers voor de perfecte afwerking van de projecten waar wij aan werken. Als particulier kunt u ons inschakelen voor de bouw van uw nieuwbouwwoning of de realisatie van een aanbouw.

Hierbij heeft u de garantie dat voor uw project de kozijnen in de regio Den Bosch voor uw project gemaakt worden, waardoor afwijkende maten geen enkel probleem zijn. Hierdoor kunt u eindelijk de woning van uw dromen laten bouwen!

Wij denken graag met u mee en kunnen u adviseren en inspireren over het ontwerp en het gebruik van materialen.

Meer dan alleen kozijnen

Eersteklas werk en oog voor detail, dat is wat u van Hoefnagel Kozijnen kunt verwachten. Als allround bouwbedrijf kunt u ons inschakelen voor nieuwbouw, verbouwingen, renovaties en het onderhoud aan uw pand(en). Daarnaast fabriceren wij onze eigen kozijnen in de regio Den Bosch, dus ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Ook zakelijke opdrachtgevers zijn wij van dienst. Hoefnagel Kozijnen bouwt voor u namelijk ook uw bedrijfspand, fabriekshal, woon- zorgcentrum, schoolgebouw, winkelpand, sportaccommodatie of ieder ander gewenst pand. Woningbouwverenigingen en vastgoedinvesteerders kunnen ons bovendien de opdracht geven voor seriematige woningbouw.

Bij al onze projecten geldt hoe dan ook dat wij altijd werken met de beste mensen en materialen. Dus ook bij deze projecten kunt u speciaal gemaakte ramen, deuren en kozijnen verwachten. In Den Bosch en omgeving kunt u op ons bouwen!

Nieuwbouw projecten

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen