side-area-logo

Kozijnen Waalwijk

Kozijnen voor elke bouw

Loopt u rond met plannen voor een verbouwing of een aanbouw aan bijvoorbeeld uw woning of garage? Of wilt u een heel nieuw huis of bedrijfspand laten bouwen? Kies in al die gevallen voor de ondersteuning van Hoefnagel Kozijnen, want dan weet u zeker dat uw project uitgevoerd wordt door een professioneel bouwteam. Wij hebben oog voor detail – van de dakpannen tot aan de ramen, deuren en kozijnen. In Waalwijk en omgeving laat u Hoefnagel Kozijnen uw bouwproject, verbouwing of renovatie in goede banen leiden.

Hoefnagel Kozijnen is de expert wanneer het gaat over bouwen en verbouwen. Wij werken uitsluitend met professioneel gereedschap, goede bouwmaterialen en maken zelf onze kozijnen. In de regio Waalwijk zijn wij bijna honderd jaar geleden begonnen als familiebedrijf en vanaf het allereerste moment werkten wij al uitsluitend met goede materialen.

OFFERTE KOZIJNEN

Waar wij voor staan

Doordat wij ooit begonnen zijn als familiebedrijf, spelen vandaag de dag voor ons belangrijke kernwaarden nog altijd een grote rol in onze bedrijfsvoering. Authenticiteit, emotionele verbondenheid en maatschappelijke betrokkenheid zijn nog altijd onlosmakelijk met Hoefnagel Kozijnen verbonden. Het is dan ook niet voor niets, dat wij in al die jaren uitgegroeid zijn tot een hecht team van vijftig medewerkers die iedere dag weer vol enthousiasme aan het werk gaan. Hierdoor is het ook mogelijk dat wij zeer selectief zijn in de keuze voor onze bouwmaterialen én zo veel mogelijk in eigen beheer bouwen. Dit ziet u aan het feit dat wij zelfs onze eigen kozijnen maken in Waalwijk!

Hoefnagel Kozijnen
Hoefnagel Kozijnen
Hoefnagel Kozijnen
Silke - klantenservice

Kozijnen gemaakt in Waalwijk

Bij Hoefnagel hebben we de beschikking over een eigen kozijnenfabriek. Hierdoor is het voor ons mogelijk om voor ieder project op maat de kozijnen te maken. In Waalwijk en omgeving kunnen wij dan ook precies de nieuwbouw of verbouwing realiseren waar u altijd al van heeft gedroomd. Afwijkende maten zijn voor ons immers geen probleem, wij maken de kozijnen passend en op maat. In Waalwijk zijn wij hierdoor het nummer één bouwbedrijf van de regio.

Bent u op zoek naar professioneel en betrouwbaar bouwbedrijf dan neemt u contact op met Hoefnagel Kozijnen. Wij bespreken graag met u wat er allemaal mogelijk is. Heeft u al concrete plannen, dan kunt u uiteraard ook een offerte bij ons aanvragen.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Meer weten over de kozijnen