Kozijnen Waalwijk

Loopt u rond met plannen voor een verbouwing of een aanbouw aan bijvoorbeeld uw woning of garage? Of wilt u een heel nieuw huis of bedrijfspand laten bouwen? Kies in al die gevallen voor de ondersteuning van Hoefnagel Kozijnen, want dan weet u zeker dat uw project uitgevoerd wordt door een professioneel bouwteam.

Wij hebben oog voor detail – van de dakpannen tot aan de ramen, deuren en kozijnen. In Waalwijk en omgeving laat u Hoefnagel Kozijnen uw bouwproject, verbouwing of renovatie in goede banen leiden. Hoefnagel Kozijnen is de expert wanneer het gaat over bouwen en verbouwen.

Wij werken uitsluitend met professioneel gereedschap, goede bouwmaterialen en maken zelf onze kozijnen. In de regio Waalwijk zijn wij bijna honderd jaar geleden begonnen als familiebedrijf en vanaf het allereerste moment werkten wij al uitsluitend met goede materialen.

Waar wij voor staan

Doordat wij ooit begonnen zijn als familiebedrijf, spelen vandaag de dag voor ons belangrijke kernwaarden nog altijd een grote rol in onze bedrijfsvoering. Authenticiteit, emotionele verbondenheid en maatschappelijke betrokkenheid zijn nog altijd onlosmakelijk met Hoefnagel Kozijnen verbonden.

Het is dan ook niet voor niets, dat wij in al die jaren uitgegroeid zijn tot een hecht team van vijftig medewerkers die iedere dag weer vol enthousiasme aan het werk gaan.

Hierdoor is het ook mogelijk dat wij zeer selectief zijn in de keuze voor onze bouwmaterialen én zo veel mogelijk in eigen beheer bouwen. Dit ziet u aan het feit dat wij zelfs onze eigen kozijnen maken in Waalwijk!

Nieuwbouw projecten

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen