side-area-logo

Woningbouw Kaatsheuvel

Woningbouw in Kaatsheuvel

Droomt u ervan uw eigen woning te laten bouwen? Zorg ervoor dat het niet bij dromen alleen blijft, maar geef ons de opdracht hiervoor. Hoefnagel Totaalbouw is u namelijk graag van dienst bij iedere vorm van woningbouw in de regio Kaatsheuvel.

Hoefnagel Totaalbouw is een allround bouwbedrijf dat u graag van dienst is bij de uitvoering van ieder bouwkundig project. Als het gebouwd kan worden, dan zullen wij dit zeker voor u doen! Doordat wij daarnaast regelmatig de uitvoer van seriematige woningbouw in Kaatsheuvel en omgeving op ons nemen, hebben wij vrijwel altijd verschillende nieuwbouwwoningen in deze regio te koop staan. Bent u op zoek naar een comfortabele en moderne woning, kijk dan eens op het ‘te koop’ gedeelte van deze website. Ons aanbod wisselt regelmatig, dus de kans is groot dat u hier de woning van uw dromen vindt.

Meer over Hoefnagel Totaalbouw

Bouwkavel?

Ook kunt u bij ons terecht wanneer u op zoek bent naar een kavel om uw eigen woning op te (laten) realiseren. Woningbouw in de regio Kaatsheuvel kan namelijk ook in de vrije sector. Wij bouwen voor u graag de woning die helemaal past bij uw eisen en wensen. Wilt u zich door ons laten inspireren? Dan is ook dat uiteraard mogelijk. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak en wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Samen met u kijken wij naar de vormgeving en indeling van uw nieuwe woning, adviseren wij over het gebruik van (duurzame) materialen en besteden we aandacht aan de kleinste details. Woningbouw in Kaatsheuvel en omgeving wordt door Hoefnagel Totaalbouw perfect uitgevoerd.

Om te kunnen streven naar deze perfectie, is het belangrijk dat alle werkzaamheden goed uitgevoerd worden. Om u – en onszelf – hiervan te kunnen garanderen, voeren wij zoveel mogelijk van de werkzaamheden uit in eigen beheer. Hiervoor beschikt ons bouwbedrijf onder andere over een eigen kozijnenfabriek, een timmer- en laswerkplaats en een spuiterij voor schilderwerk. Door deze voorzieningen zijn wij bovendien in staat om maatwerk te leveren en kunnen wij flexibel inspringen op al uw eisen en wensen. Precies waar u behoefte aan heeft tijdens uw project voor woningbouw in de regio Kaatsheuvel.

Bent u geïnteresseerd in de dienstverlening van Hoefnagel Totaalbouw? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag aan de slag met al uw eisen en wensen.

Nieuwbouwproject
Hoefnagel Totaalbouw
Nieuwbouwproject
Silke - klantenservice

Kom in contact

Wie op zoek is naar een professioneel en betrouwbaar bouwbedrijf in Waalwijk en omgeving neemt dan ook contact op met Hoefnagel Totaalbouw. Wij bespreken graag met u wat er allemaal mogelijk is – of het nu om een nieuwbouwproject, een verbouwing, een renovatie of het onderhoud van een bestaand pand gaat. Heeft u al concrete plannen, dan kunt u uiteraard ook een offerte bij ons aanvragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 Neem contact op voor een prijsvoorstel op maat!