Houten kozijnen Kaatsheuvel

Kies je voor kwaliteit, dan kies je voor houten kozijnen. In Kaatsheuvel is Hoefnagel Kozijnen de juiste keuze. Wij nemen namelijk enkel genoegen met de allerbeste kwaliteit, en dat zie je ook terug in de materialen en het gereedschap dat we gebruiken.

Zo hebben wij de beschikking over een eigen timmerfabriek, spuiten we verfwerk in onze spuiterij en maken wij zelf kozijnen in de regio Kaatsheuvel.

Een nieuwbouwproject, verbouwing of renovatie staat of valt bij de keuze van goede materialen. Kies daarom voor Hoefnagel, dan weet je zeker dat je houten kozijnen een lange tijd mee zullen gaan.

In eigen beheer

Wij produceren alles in eigen beheer, je bent als opdrachtgever dus verzekerd van topkwaliteit.  We leveren aan particulieren én zijn leverancier voor collega-bouwbedrijven en klusbedrijven. Of een opdracht nu groot of klein is, wij zorgen voor topkwaliteit. Daarnaast kun je al je wensen en eisen aan ons doorgeven.

Je zit namelijk niet vast aan standaardmaten, wij kunnen het houten kozijn precies zo maken als je dat wilt. Wij hebben altijd zin in een uitdaging, ook het soort afwerking mag je helemaal zelf bepalen.

Dit is dan ook voor onze klanten een van de belangrijkste redenen om te kiezen voor Hoefnagel als ze houten kozijnen nodig hebben in Kaatsheuvel.

Altijd passend advies

Op de plek waar nu onze timmerfabriek staat, startte in 1930 aannemingsbedrijf Hoefnagel. Als bouwbedrijf met bijna honderd jaar ervaring weten wij inmiddels precies waar onze klanten behoefte aan hebben.

Je wilt allereerst een topproduct geleverd krijgen van hoogstaande kwaliteit. Maar wij vinden een goede communicatie tussen jou en ons deskundige team ook belangrijk.

Daarom kun je ons alles vragen, wij geven je graag een passend advies.

Beste kwaliteit

Hoefnagel totaalbouw neemt alleen genoegen met de beste kwaliteit. Dat blijkt wel uit het feit dat de houten kozijnen die wij maken KOMO-gecertificeerd zijn. Wij gebruiken voor onze kozijnen niet alleen hardhout dat duurzaam is, maar ook nog eens bijzonder sterk. Hierdoor gaan de kozijnen wel 40 tot 75 jaar lang mee.

Zelfs onder de meest extreme weersomstandigheden. Kies je voor houten kozijnen van Hoefnagel in Kaatsheuvel, dan weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct geleverd krijgt.

Naast houten kozijnen maken we ook houten vouwpuien, openslaande tuindeuren, houten garagedeuren, raamkozijnen, deurkozijnen, binnendeurkozijnen, draaikiepramen, etc.

Nieuwbouw projecten

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen