Kozijnen Breda

Bent u op zoek naar een professioneel bouwbedrijf dat voor u uw nieuwbouwproject, verbouwing of renovatie kan uitvoeren? Een bouwbedrijf dat bovendien zoveel mogelijk werkzaamheden in eigen beheer uitvoert, zodat u zeker weet dat er een hoge kwaliteitscontrole plaatsvindt? Een bouwbedrijf dat u kunt inschakelen voor het gehele traject, inclusief een hoogwaardige afwerking van ramen, deuren en kozijn?

In Breda en omgeving heeft u deze gevonden: Hoefnagel Kozijnen is het betrouwbare bouwbedrijf dat altijd voor u klaarstaat! Onze medewerkers zijn niet alleen heel deskundig en echte vakmensen, maar ook nog eens heel bevlogen. Als het gebouwd kan worden, gaan wij graag voor u aan de slag. Dat geldt niet alleen voor de bouw van complete woningen, bedrijfspanden of multifunctionele centra, maar ook voor de onderdelen die zo belangrijk zijn voor een nieuwbouwproject, verbouwing of renovatie.

Denkt u maar eens aan het verrichten van las- en timmerwerkzaamheden of het vervaardigen van op maat gemaakte kozijnen. In de regio Breda doen wij ook dit voor u.

Kwaliteit staat voorop

Hoefnagel Kozijnen is erop gericht om enkel de hoogste kwaliteit te leveren en daarom voeren wij zoveel mogelijk werkzaamheden in eigen beheer uit. Door de beschikking te hebben over een eigen kozijnenfabriek waar wij op maat ramen, deuren en kozijnen maken, heeft u in Breda en omgeving de garantie dat wij eersteklas werk leveren.

Met minder nemen wij immers geen genoegen! Dit wordt onder andere bewezen door de kozijnen die wij in Breda en omgeving maken en plaatsen. Onze kozijnen zijn namelijk gecertificeerd met het KOMO-keurmerk, wat betekent dat wij werken met hoogwaardig hardhout.

Kozijnen die wij vervaardigen en gebruiken voor uw nieuwbouwproject, renovatie of verbouwing gaan dan ook wel 40 tot 70 jaar mee en het onderhoud is ook nog eens minimaal. Dat noemen wij nou nog eens verstandig bouwen!

Nieuwbouw projecten

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen