Houten kozijnen Drunen

Zoek je topkwaliteit houten kozijnen? In Drunen is Hoefnagel Kozijnen dan het juiste adres. Wist je bijvoorbeeld dat Hoefnagel Kozijnen zoveel mogelijk werkzaamheden in eigen beheer uitvoert? Wij werken niet met onderaannemers, maar doen alles in eigen beheer.

Van timmer- tot laswerkzaamheden tot verfwerk en het op maat maken van houten kozijnen, wij doen het allemaal zelf. Wij willen alleen maar topkwaliteit leveren en dat verkrijg je alleen maar als je investeert in mensen, kennis en gereedschap.

Dat is dan ook precies wat wij doen. Tel daarbij bijna honderd jaar ervaring op, en je bent verzekerd van de beste kwaliteit.

Eigen beheer

Hoefnagel Kozijnen heeft geïnvesteerd in een professionele en moderne werkplaats voor het verrichten van las- en timmerwerkzaamheden. Hier maken we deuren, ramen en kozijnen, maar ook vouwpuien, openslaande tuindeuren, houten garagedeuren, raamkozijnen, deurkozijnen, binnendeurkozijnen en draaikiepramen. We leveren aan particulieren én zijn leverancier voor collega-bouwbedrijven en klusbedrijven.

Of een opdracht nu groot of klein is, wij zorgen voor topkwaliteit. Ook kunnen we in onze spuiterij houten kozijnen voor klanten uit Drunen spuiten in elke gewenste kleur. Wij leveren de kozijnen bij je af en kunnen ze zelfs plaatsen. Wij werken veel aan nieuwbouwprojecten, renovaties en verbouwingen.

Onze houten kozijnen zijn vaak op voorraad leverbaar, je hoeft dan niet lang te wachten op je bestelling. Je kunt direct verder met je verbouwing en ben je verzekerd van houten kozijnen van topkwaliteit.

Gecertificeerd

De houten kozijnen die wij in Drunen maken zijn stuk voor stuk KOMO-gecertificeerd. Dat houdt in dat wij alleen genoegen nemen met de hoogste kwaliteit. Zo gebruiken we alleen hardhout voor onze producten. Dat is niet alleen maar duurzaam, maar ook bijzonder sterk hout. De levensduur van je houten kozijnen ligt dan ook tussen de 40 en 75 jaar!

Zelfs onder de meest extreme weersomstandigheden, zoals bij vorst en regen, blijven de kozijnen in goede staat.  Kies je voor de houten kozijnen van Hoefnagel Kozijnen, dan weet je zeker dat er topmaterialen worden gebruikt.

Het onderhoud aan je kozijnen is minimaal en je hebt er nog jarenlang plezier van. Wil je meer weten over de levering van houten kozijnen in Drunen en omgeving? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Nieuwbouw projecten

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen