Houten kozijnen Tilburg

Een goed bouwbedrijf voert de werkzaamheden zoveel mogelijk in eigen beheer uit. Hoefnagel Totaalbouw is zo’n bouwbedrijf. Wij kunnen voor u niet alleen een nieuwbouwproject, verbouwing of renovatie begeleiden en uitvoeren, maar voeren zoveel mogelijk werk in eigen beheer uit. Zo beschikken wij over een werkplaats voor de timmer- en laswerkzaamheden, hebben wij een eigen spuiterij voor verfwerk en maken wij zelf houten kozijnen in onze fabriek nabij Tilburg.

De ramen, deuren en houten kozijnen die wij in regio Tilburg in onze eigen fabriek maken, zijn allemaal gecertificeerd met het KOMO-keurmerk. Hieraan herkent u dat wij uitsluitend topwerk leveren dat aan alle moderne eisen voldoet. Bovendien biedt deze eigen productie u als opdrachtgever ook tal van voordelen.

Zo kunnen wij precies de houten kozijnen voor u in Tilburg vervaardigen die passen bij uw project. U zit niet vast aan standaardmaten of -uitvoeringen, maar kunt de kozijnen helemaal naar uw wensen vorm laten geven.

Houten kozijnen

Het hout dat wij voor onze houten kozijnen in Tilburg gebruiken is hardhout. Dit is het beste soort hout hiervoor, want het is een duurzaam en sterk materiaal en het is goed bestand tegen zelfs de meest extreme weersomstandigheden. Wij maken dan ook vrijwel altijd gebruik van houten kozijnen en adviseren u hier graag over.

Het maken van houten kozijnen in Tilburg is bovendien iets wat wij al bijna honderd jaar lang doen.

Hoefnagel Totaalbouw is namelijk in de jaren dertig van de vorige eeuw begonnen als een kleinschalig timmerbedrijf waar toen al gekozen werd voor kwaliteit en professionaliteit. De kernwaarden die toen belangrijk waren, ziet u dan ook vandaag de dag nog steeds terug in onze moderne bedrijfsvoering.

Wij hebben zaken als authenticiteit, maatschappelijke betrokkenheid en emotionele verbondenheid hoog in het vaandel staan en dat komt u, als opdrachtgever, uiteraard ten goede. Kiest u voor Hoefnagel Totaalbouw, dan weet u zeker dat het werk met de allergrootste zorg wordt uitgevoerd. Van het vervaardigen van uw houten kozijnen in Tilburg tot de oplevering van een complete nieuwbouwwoning.

Nieuwbouw projecten

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen