side-area-logo

Houten kozijnen Sprang-Capelle

Houten kozijnen Sprang-Capelle

Voor topkwaliteit houten kozijnen moet je bij Hoefnagel in Sprang-Capelle zijn. Hoefnagel Kozijnen heeft geïnvesteerd in een professionele en moderne werkplaats voor het verrichten van las- en timmerwerkzaamheden. Hier worden houten deuren en kozijnen gemaakt. Sprang-Capelle is al bijna een eeuw de thuisplaats van Hoefnagel. Het familiebedrijf Hoefnagel, dat in 1930 werd opgericht, wordt tegenwoordig geleid door de derde generatie en bestaat uit een team van 50 vaste medewerkers. Inmiddels kunnen we stellen dat het bedrijf, zeker in de regio Midden-Brabant, is uitgegroeid tot een begrip.

In eigen beheer

Hoefnagel Kozijnen voert bijna alle werkzaamheden uit in eigen beheer. Zo wordt er niet met onderaannemers gewerkt.  We leveren aan particulieren én zijn leverancier voor collega-bouwbedrijven en klusbedrijven. Of een opdracht nu groot of klein is, wij zorgen voor topkwaliteit. Van timmer- tot laswerkzaamheden tot verfwerk en het op maat maken van houten kozijnen, in Sprang-Capelle doen wij het allemaal zelf in onze timmerfabriek. Hier maken we deuren, ramen en kozijnen, maar ook houten vouwpuien, openslaande tuindeuren, houten garagedeuren, raamkozijnen, deurkozijnen, binnendeurkozijnen, draaikiepramen, etc.  Ook kunnen we in onze spuiterij houten kozijnen spuiten in elke gewenste kleur. Als de kozijnen helemaal naar tevredenheid zijn, worden ze afgeleverd voor nieuwbouwprojecten, renovaties en verbouwingen. Onze houten kozijnen zijn in Sprang-Capelle vaak op voorraad leverbaar, je hoeft dan niet lang te wachten op je bestelling.

Offerte aanvragen

Topkwaliteit

Wij gaan alleen maar voor topkwaliteit. Volgens ons kan je dat alleen maar verkrijgen als je investeert in mensen, kennis en gereedschap. Dat is dan ook precies wat wij al bijna een eeuw lang doen. Bij ons kun je dan ook terecht voor maatwerk, je bent niet gebonden aan standaardmaten. Dat is ook een van de redenen dat veel mensen kiezen voor houten kozijnen uit Sprang-Capelle. De houten kozijnen zijn stuk voor stuk KOMO-gecertificeerd. Dat houdt in dat wij alleen genoegen nemen met de hoogste kwaliteit. Zo gebruiken we alleen hardhout. Dat is niet alleen maar duurzaam, maar ook bijzonder sterk hout. Zelfs onder de meest extreme weersomstandigheden, zoals bij vorst en regen, blijven uw kozijnen in goede staat.  Kies je voor de houten kozijnen van Hoefnagel Kozijnen, dan weet je zeker dat er topmaterialen worden gebruikt.

Hoefnagel Kozijnen
Hoefnagel Kozijnen
Hoefnagel Kozijnen
Silke - klantenservice

Contact

Neem vandaag nog contact op met Hoefnagel Kozijnen wanneer je op zoek bent naar een professioneel en betrouwbaar bouwbedrijf. Wij leveren niet alleen houten kozijnen in Sprang-Capelle, maar ook in de rest van de regio. Daarnaast kun je voor veel meer bouwwerkzaamheden bij ons terecht. Wij bespreken graag met je wat er allemaal mogelijk is. Heb je al concrete plannen, dan kun je uiteraard ook een offerte bij ons aanvragen. Graag tot ziens bij Hoefnagel Kozijnen!

Meer weten over de kozijnen