Kozijnen Kaatsheuvel

U herkent een goed bouwbedrijf aan het feit dat het zoveel mogelijk werkzaamheden in eigen beheer uitvoert. Hoefnagel Kozijnen is zo’n bouwbedrijf. Wij kunnen voor u niet alleen een nieuwbouwproject, verbouwing of renovatie begeleiden en uitvoeren, maar voeren ook zoveel mogelijk werk in eigen beheer uit.

Zo beschikken wij over een werkplaats voor de timmer- en laswerkzaamheden, hebben wij een eigen spuiterij voor verfwerk en maken wij zelf kozijnen in Kaatsheuvel. Hiervoor hebben wij namelijk een speciale fabriek. Door dit vakmanschap is Hoefnagel Kozijnen geen onbekende in de bouwwereld. Verre van dat zelfs, want ons bedrijf bestaat inmiddels al bijna honderd jaar.

In al deze jaren hebben wij dan ook onze sporen ruimschoots verdiend en tegenwoordig staan wij bekend als het nummer één bouwbedrijf van de regio. Dat moet ook wel, want wij zijn professioneel en volledig uitgerust voor de uitvoer van de grootste en de kleinste bouwprojecten. Van de realisatie tot een woon-zorgcentrum tot aan het op maat maken van kozijnen in de regio Kaatsheuvel.

Bouwers met ervaring

Het maken van kozijnen in Kaatsheuvel is dan ook iets wat wij al bijna honderd jaar lang doen. Al decennialang kiezen wij dus voor kwaliteit en professionaliteit. De kernwaarden die ten tijde van onze oprichting belangrijk waren, ziet u vandaag de dag nog steeds terug in onze moderne bedrijfsvoering.

Wij hebben zaken als authenticiteit, maatschappelijke betrokkenheid en emotionele verbondenheid hoog in het vaandel staan en dat komt u, als opdrachtgever, uiteraard ten goede.

Kiest u voor Hoefnagel Kozijnen, dan weet u zeker dat het werk met de allergrootste zorg wordt uitgevoerd. Van het vervaardigen van uw kozijnen in Kaatsheuvel tot de oplevering van een complete nieuwbouwwoning.

Nieuwbouw projecten

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen